FAQ – Ofte stilte spørsmål

Til vanlig har vi utvalgte tidspunkt for KOKORAMA (fellesbadstue) hvor du kan booke enkeltplasser i badstuen for 200kr per person. Denne opplevelsen er midlertidig stengt. Vi anbefaler at du booker på forhånd for å være sikret plass. Møter du opp på kaia og det er ledig plass, kan du betale med Vipps og sette deg inn i varmen.

Du kan gjøre endringer på din reservasjon så lenge det er mer enn 72 timer før den opprinnelige tiden. Det gjør du ved å logge inn via koksandvika.no/bestilling og klikke på det lille ikonet på midten av siden. 

Vi tar dessverre ikke avbestillinger, men du kan endre bookingen din inntil ett år frem i tid. Det gjør du ved å logge inn via koksandvika.no/bestilling og klikke på det lille ikonet på midten av siden. 

Angreretten for tjenester gjelder ikke ved enkeltstående tjenester, som gjelder på et bestemt tidspunkt eller innenfor en bestemt periode, jf. angrerettloven § 19. Det er samme prinsipp som hvis du kjøper en kinobillett eller en flybillett.

Nei, maks antall personer ombord er 10 stk.

Vi har et lite omkledningsrom / forrom i båten. Der er det snakk om rask skift – lite stell dessverre. Vi opplever at gjestene våre ikke føler at de trenger en dusj etter besøk hos oss. Det er jo noe sommerlig og digg med saltvann i håret. En svetter mye i badstuen, men på et punkt vil det ikke være den sure svettelukten, men heller ren væske man svetter ut (derav viktig å drikke mye vann). Om du likevel skulle ønske en dusj, finner du offentlige fasiliteter (dusj/toalett) i gangavstand fra KOK. 

Vil legge til en bemerkning om at tiden dere booker (eksempelvis 18:00 til 20:00) er tiden dere har til rådighet ombord i båten. Det vil si at skifting også skal foregå i dette tidsrommet. Som oftest er det bookinger både rett før og rett etter.

Vi har en veldig liten administrasjon og har dessverre ikke kapasitet til å føre venteliste. Løsningen er å ta en kikk innom nettsiden en gang i blant for å se om det har åpnet seg noen ledige tidspunkt.

Båten vår har begrenset med lagringsplass og vi har såvidt plass til våre egne ting i tillegg til det gjestene våre har med seg når de kommer. Vi har dermed ikke mulighet til å lagre noe i forkant av bookingen.

Ja, vi tillater 2 enheter per person. Alkoholbegrensningen handler først og fremst om sikkerhet. Når du svetter såpass mye som en gjør i en badstue, vil alkoholen påvirke deg fortere. Kombinasjonen berusede mennesker og hav er en sikkerhetsfaktor vi tar alvorlig, og våre badstumestere har derfor all rett til å vise gjester bort fra båten om de mener det er fare for deres sikkerhet. Med det i bakhodet, er det selvfølgelig helt ok å ha med mer enn man kommer til å konsumere. Sprit er ikke tillatt.

Barn under 18 år må komme i følge med foresatte som må være tilstede under hele oppholdet. Badstuopplevelsen er barnevennlig såfremt barnet kan svømme og forstår viktigheten av å holde avstand til den varme ovnen. 

KOK Cruise kan dessverre ikke gjennomføres ved vindkast over 5 sekundmeter eller ved islag på vannet. Vi vil underrette deg om været og gir beskjed ved endring.

Av sikkerhetsmessige årsaker kan vi heller ikke ta imot gjester ved kai dersom det er kraftig vind (over 10 sekundmeter). I sistnevnte tilfelle vil du få endret reservasjonen til en annen dag. Oppholdet refunderes ikke.

Vi har undersøkt dette med graviditet og badstue en del, og vår konklusjon er at det handler om å kjenne på kroppen selv og ikke presse seg for langt. Ta korte runder i badstuen og slapp av i omkledningsrommet når det blir for varmt. Er du usikker, ta en telefon til fastlegen før besøket hos oss!

Hos oss må du gjerne ta med lett snacks om ønskelig. Dette kan nytes i forrommet, men av hygieniske årsaker er ikke mat i badstuen tillatt.

Har du andre spørsmål?

Kontakt oss

Motta flaskepost i innboksen

Nå og da sender vi ut nyhetsbrev med oppdateringer og annet snacks. Bli med!

Bli KOK-venn

Følg oss på Instagram

433

følgere

40K

har prøvd det

@koksandvika

FÅ MED DEG SISTE NYTT

Følg oss

@koksandvika

FÅ MED DEG SISTE NYTT

Følg oss